210 3450341

210 3450340

Οπτικές ίνες

 

dreamstimemaximum 7072395
Οι οπτικές ίνες
είναι πολύ λεπτά νήματα από πλαστικό ή γυαλί, όπου από μέσα τους, μεταδίδονται ψηφιακά δεδομένα, υπό μορφή φωτός. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα στις επικοινωνίες και σε διαφόρων τύπων δίκτυα, ιδιαίτερα όπου οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο συστρεμμένων ζευγών και όπου οι απαιτήσεις σε ρυθμούς μετάδοσης είναι αρκετά αυξημένες.

Οι οπτικές ίνες χρησιμοποιούνται επίσης από ιδιωτικές εταιρίες σε τοπικά δίκτυα, σε πανεπιστημιακά δίκτυα κορμού, σε δίκτυα ευρείας περιοχής, σε δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης, σε εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις σε ασφάλεια dreamstimemaximum 30603113μετάδοσης, όπως οι στρατιωτικές και τέλος σε βιομηχανικές εφαρμογές, όπου υπάρχει υψηλός βιομηχανικός θόρυβος, στον οποίο οι οπτικές ίνες παρουσιάζουν ανοσία.

Η Ε.ΗΛΕ διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς για την εγκατάσταση και μέτρηση οπτικών ινών και ειδικά όργανα που απαιτούνται για τη συγκόλληση και τις μετρήσεις τους. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε για την άριστη εγκατάσταση και λειτουργία δικτύων οπτικών ινών που τείνει να γίνει υποχρεωτική για κάθε κτίριο και στη χώρα μας.

 

 

OΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

FaLang translation system by Faboba