210 3450341

210 3450340

Γειώσεις

Η Ε.ΗΛΕ αναλαμβάνει κάθε είδους εγκατάστασης γειώσεων, σε βιομηχανίες, κτίρια, δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων (πετρελαίου, βενζίνης) πρατηρίων βενζίνης, υποσταθμών, φωτοβολταϊκών πάρκων.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση θεμελιακών γειώσεων που κατασκευάζονται στα θεμέλια κάθε οικοδομής κατά την έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Προσφέρουμε ποιότητα και εγγύηση στην εργασία μας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384 και ΕΛΟΤ HD60364-5-54.
Οι λύσεις που σας προτείνουμε βασίζονται στις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει από τις πολλές εφαρμογές εγκαταστάσεων γείωσης που έχουμε μελετήσει και εγκαταστήσει.
Με τον όρο γείωση εννοούμε τη διαδρομή του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα σε καθοδηγούμενα πλαίσια προς τη γη. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πρόκληση ηλεκτροπληξίας στους χρήστες σε περιπτώσεις διαρροής, λόγω του ότι το ρεύμα καθοδηγείται μέσα από τα μεταλλικά μέρη του κτιρίου ή μέσω του αγωγού γειώσεως, χωρίς να διαπεράσει το ανθρώπινο σώμα.

γειωση

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Κάθε γείωση διακρίνεται από τα παρακάτω χαρακτηριστικά στοιχεία:

  • από το σκοπό για τον οποίο γίνεται η εγκατάσταση της γείωσης.
  • από την αντίσταση γείωσης.
  • από τον τρόπο κατασκευής της. Ο τρόπος κατασκευής εξαρτάται από το έδαφος, τα υπάρχοντα μέσα της εγκατάστασης και τον σκοπό που πρόκειται να εξυπηρετήσει.

Επίσης αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις αντικεραυνικής προστασίας σε κτίρια τοποθετώντας αλεξικέραυνο, μια από τις σπουδαιότερες λύσεις ασφάλειας και αντικεραυνικής προστασίας.

γειωσεις

 Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση αντικεραυνικού εξοπλισμού επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς, με σκοπό την προστασία κτιριακών εγκαταστάσεων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ανθρώπων από τις υπερτάσεις που προκαλεί μια πτώση κεραυνού.


Λίγα λόγια για τις γειώσεις pdf

FaLang translation system by Faboba