Η εταιρεία μας εγκαθιστά Συστήματα Παρακολούθησης CCTV

Η ανάγκη για ασφάλεια δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση ενός συστήματος συναγερμού. Μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος προστασίας, που έχει ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες μας, είναι το Σύστημα Παρακολούθησης CCTV (Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης).

Με τον όρο Σύστημα Παρακολούθησης CCTV, εννοούμε τη χρήση κάμερας για τη μεταφορά του σήματος video σε μια οθόνη (monitor), που βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με περιορισμένη προσβασιμότητα.

cctv text alt

Η συνεχής αύξηση των εγκλημάτων σχετικών με επιχειρήσεις, είναι μια σοβαρή απειλή στην απώλεια πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων, τα οποία ανοίγουν “τρύπες” στις τσέπες σας και στα επίπεδα παραγωγικότητας της επιχείρησης. Το Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης CCTV παρέχει οικονομικά αποδοτικές λύσεις ασφάλειας, και η εγκατάσταση του γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του μεγέθους αλλά και του τύπου μιας επιχείρησης. Οι λύσεις παρακολούθησης παρέχουν επίσης σε μια επιχείρηση, την επιμέλεια των κινήσεων του προσωπικού της και παροτρύνουν στην επίτευξη υψηλότερων βαθμίδων αποδοτικότητας του εργατικού δυναμικού της.

Είδη:

  • Κάμερες υψηλής ανάλυσης, Σταθερές και Περιστρεφόμενες, Mega Pixel IP, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  • Ψηφιακά συστήματα διαχείρισης και καταγραφής εικόνας.

  • Ψηφιακά συστήματα ανάλυσης της εικόνας (video analytics).

Δυνατότητες:

  • Περιμετρική προστασία με χρήση video analytics,

  • Σύνδεση και χρήση με People Counting,

  • Σύνδεση με Κεντρικό Σταθμό,

  • Σύνδεση με ADSL.

Δείτε μερικά απο τα έργα μας:

Κάθε εργασία απαιτεί τον ειδικό της

H εταιρεία μας έχει μακροχρόνια πείρα στην εγκατάσταση συστημάτων Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης CCTV, δίνοντας έμφαση στην μελέτη του χώρου, στην απαραίτητη καλωδίωση, στη τοποθέτηση και στον προγραμματισμό για την άρτια λειτουργία του.

Μια τέτοια εγκατάσταση απαιτεί έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, το οποίο θα είναι σε θέση να επιλέξει τα σωστά σημεία για την τοποθέτηση του εξοπλισμού, ώστε να επιτευχθεί η συνεχής και αποτελεσματική επίβλεψη του χώρου σας.

Η Ε.ΗΛΕ έχει εγκαταστήσει συστήματα παρακολούθησης, με χρήση εξοπλισμού από κορυφαίους κατασκευαστές που φέρουν διεθνή πιστοποίηση, σε τράπεζες, καταστήματα, βιομηχανίες, γραφεία κτλ..

Ένα σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (Closed Circuit TV) μπορεί να συνδυαστεί για ολοκληρωμένη ασφάλεια με ένα ή και όλα τα παρακάτω συστήματα:

Συστήματα Συναγερμού
(Intrusion Alarm)

Σημείο Ελέγχου Πρόσβασης
(Access Control)

Πυρανίχνευση
(Fire Alarm)